таг: чинии

МАКЕДОНЦИТЕ МОРА ОВА ДА ГО ЈАДАТ ЗА НОВА ГОДИНА – жена...

0
Данците кршат чинии, Јапонците се кикотат, Бразилците носат бело, Шпанците јадат грозје, а Србите прасечко – сето ова во името на благосостојбата во...