таг: Чешир

Најтетовираната Британка покажа како би изгледала без тетоважи: Навистина ги сакам...

0
Беки Холт (33) од Чешир, која медиумите ја прогласија за најтетовираната жена во Велика Британија, покажа како би изгледала без тетоважи....