таг: четиридневните

70 години на тронот: Продолжуваат прославите за годишнината на кралицата Елизабета...

0
Во Британија започнаа четиридневните прослави по повод 70-годишнината од стапувањето на тронот на британската кралица Елизабета Втора. 96-годишната кралица ја откри раскошната парада од...