fbpx

таг: Честопати

Нови сознанија за мизофонијата

0
Луѓето честопати се иритирани кога, на пр., некој гласно џвака или голта храна во близина. Но, понекогаш нетолеранцијата кон одреден звук оди во...

Како да се скроти желбата за благо?

0
По главниот оброк, честопати кај луѓето се јавува желбата и потребата за нешто слатко веднаш потоа. Тоа е природно, но за оние кои...

Разводот доведува до болести и зголемена смртност кај мажите

0
Разводот, разделбата и живеењето сам честопати се причина за влошување на здравјето кај мажите и доведуваат до зголемена смртност. Ова го откриле научниците...

3 јасни показатели дека не сака врска со вас: Не го...

0
Емоционалните односи честопати се комплицирани, а жените понекогаш не се свесни дека не е секогаш паметно да се стремиме да бидеме со некого...

Хороскопскиот знак открива: Какви чевли треба да носите

0
Честопати се прашуваме кои се нашите најповолни денови во месецот според хороскопот, како ќе се сложуваме со новиот партнер… Но, ѕвездите можат да...

Едноставен трик: Еве како да дознаете дали ЈАЈЦЕТО Е РАСИПАНО –...

0
Честопати не сме сигурни дали јајцето што сакаме да го изедеме или да го користиме во подготовката на некој оброк е „безбедно“ или...

Од понеделник до петок водат „здрав живот“, а преку викенд „се...

0
Многумина несвесно, но честопати и сосем свесно, се „заробуваат“ во репетативна шема која вклучува консумирање здрава храна и вежбање во текот на...

Имунодефицит кај децата

0
Честопати родителите се жалат дека нивните деца имаат чести инфекции и стравуваат да не имаат некаков дефицит во имунолошкиот систем. Многупати се...