таг: честите

Според нутриционистите оваа храна го подобрува расположението

0
Честите и брзи промени на расположението, ако сте под стрес и под притисок, или ПМС и менопауза, можат да се контролираат и смират...

Времето променливо – амбулантите полни

0
Променливото време и честите врнежи од дожд, ги полнат со пациенти амбулатните на матичните лекари. Валентина Митрова специјалист по семејна медицина и летото...

Не ја чекајте зимата: Oвие две важни работи треба да ги...

0
Со честите врнежи, помалку дневна светлина и малите недостатоци на автомобилот може сериозно да ја загрозат безбедноста. Во летните месеци возачите обично...