таг: чествување

Петков: Бугарија и Северна Македонија заеднички ќе ја чествуваат 150-годишнината од...

0
На 4 февруари Бугарија и Северна Македонија подготвуваат заедничко чествување на Гоце Делчев по повод 150-годишнината од неговото раѓање, најави бугарскиот...