таг: чекаме

Недостасуваат се повеќе лекови за болните со мултипла склероза

0
Неизвесноста додека ги чекаме лековите е ужас без крај – пациентите со мултипла склероза во постојана битка за лекови. Ако до пред еден...

Како без стрес да се вратите во „реалноста“ по годишниот одмор

0
Едвај го чекаме годишниот одмор, но статистиката вели дека само секој четврти човек се враќа од одмор освежен, а околу 80 отсто страдаат...

Трајковски: Бранот со позитивни лица на ковид започнува да извишува

0
Не требаше долго да чекаме, само 10 дена беа доволни за да го видиме ефектот на укинувањето на сите мерки за баровите, ноќните...