таг: чекав

Мајка ми почина во лифт, зашто Брзата помош дојде без носилка...

0
Цела година молчев, чекав Обвинителството да ме повика да дадам исказ, за тоа како мајка ми почина заглавена во лифт, откако Брзата помош...