таг: Цртајќи

ФОТО | Кога децата „цртаат“ по мебелот: Како да ги отстраните...

0
Цртајќи на креветот или столицата, на децата лесно им се случува од белиот лист хартија да „прејдат“ на мебелот и да остават...