таг: цимет

Моќна комбинација: Со мед и цимет до совршена линија

0
Напитокот од цимет и мед ќе ви помогне да се ослободите од вишокот на килограми на здрав начин, бидејќи циметот го намалува нивото...

Комбинација која ги топи килограмите: Има две состојки и НУЛА калории

0
Комбинацијата од јаболко и цимет фантастично го регулира метаболизмот и ефикасно ја намалува тежината, елиминирајќи го вишокот на задржани течности во организмот. ...