таг: цигарите

Пандемијата ја забави глобалната борба против пушењето

0
Светскиот напредок во политиките за контрола на тутунот и цигарите е подзабавен првпат по 12 години, и тоа се случува по...

СЗО бара поскапување на цигарите

0
Светската здравствена организација (СЗО) смета дека цигарите треба да поскапат. Во...