таг: Цивилната

Загинаа девет патници и еден од возачите, девојче меѓу тешко повредените

0
Директорот на Цивилната заштита на Хрватска и министерот за здравство го посетија местото на кое утрото, на автопатот Белград-Загреб се случи тешката сообраќајна...