таг: централи

Почна да работи најсеверната фотоволтаична централа во светот

0
Соларните централи не мора да се наоѓаат на места со натпросечен број сончеви...

Германија исклучи три од последните шест нуклеарни централи

0
Германија исклучи три од последните шест нуклеарни централи, фокусирајќи се на обновливи извори на енергија. Advertisements ...