таг: Цаковиќ

Скопјанка гневна на системот: Не ја хоспитализираа сестра ми со сатурација...

0
Соња Цаковиќ од Скопје, сопруга и мајка на две деца, која работната кариера ја посветила на педагогијата помагајќи им на деца без родителска...