таг: Хуманитарните

Агенцијата за храна на ОН дистрибуира помош во областите погодени од...

0
Хуманитарните работници стигнaле до некои области погодени од земјотресот во западен Авганистан и...

Попладнево трети преговори Москва – Киев

0
Хуманитарните коридори ќе бидат едно од главните прашања на третата рунда преговори Москва – Киев. Според главниот руски преговарач Владимир Медински,...