таг: Фредериксен

Данска испраќа на Украина помош во вредност од 247 милиони долари,...

0
Данската премиерка Мете Фредериксен денеска изјави дека официјален Копенхаген ќе испрати нов пакет воена помош за Украина во вредност од 247 милиони долари....

Данска ќе објави отстранување на сите ограничувања за ковид-19

0
Данската премиерка Мете Фредериксен се очекува денеска да објави отстранување на сите ограничувања за ковид-19...