таг: формирана

Германија и Италија се приклучија на европската коалиција за борба против...

0
Германија и Италија се приклучија на европската коалиција формирана од Белгија, Холандија, Франција и Шпанија...

Конечно Ивермектинот доаѓа и во Македонија!

0
Стручната комисија формирана од министерот за здравство изготвила позитивно мислење за лекот Ивермектин и истото ќе го испрати до Агенцијата за лекови...