fbpx

таг: „Фич“

Кредитната агенција „Фич“ го потврди кредитниот рејтинг на Македонија

0
Кредитната агенција „Фич“ го потврди кредитниот рејтинг на Република Северна Македонија на „ББ +“, со негативен изглед....