таг: Фикусот

Фикусот ќе ви порасне до таван – испрскајте го со оваа...

0
Фикусот е омилена собна билка и спаѓа во фамилијата на дудинки (Moraceae), тоа е билка која се одликува со многубројни видови со различен...