таг: Фидес

Oрбан сака во училиштата да забрани промовирање на промена на полот...

0
Унгарската владејачка партија Фидес предложи закон за забрана на ширење на содржина, за која вели дека промовира промена на полот или сексуалноста во...

Пратениците на Фидес ја напуштаат ЕПП

0
Денес владејачката унгарска партија Фидес ѝ порача на групата на Европската народна партија (ЕПП) во Европскиот парламент...