таг: фактот

Нагелсман: Непознато лице ги откри тактичките планови пред срдбата со Бохум

0
Тренерот на Баерн, Јулијан Нагелсман е многу лут поради фактот што непознато лице ги открило тактичките планови на тимот во пресрет на натпреварот...

На Сонцето се формираше вител – Научниците: „Не знаеме што точно...

0
И покрај фактот дека Сонцето е еден од најважните аспекти на нашиот живот, сè уште не ги знаеме сите механизми зад процесите што...

Што се случува со телото кога јадете навечер?

0
Настрана од фактот дека одредени намирници повеќе дебелеат од другите, времето во кое јадете влијае и на „дупката“ на вашиот стомак. Дали...

Кинескиот ровер ни носи ново сознание за темната страна на Месечината:...

0
И покрај фактот дека имаше неколку истражувачки мисии на Месечината, со и без екипаж, задната страната на Месечината остана прилично неистражена...