таг: утврди

ФФМ со измени: Нула толеранција за неспортско однесување

0
Фудбалската Федерација на Македонија ги утврди правилата на фудбалската игра, како и некои минимални измени во критериумот за арбитража.  Се работи главно за...

Претквалификациите за ЛОИ, познат распоред за Македонија

0
Светската кошаркарска федерација ги утврди и последните детали поврзани со претстојните претквалификациски турнири кои водат кон учество на Летните олимписки игри во Париз...

Само еден лекар пријавил сомнеж за смрт на пациент по вакцинација...

0
Лекарот кој ќе утврди несакана реакција после примена вакцина за Ковид-19, го пријавува случајот до МАЛМЕД по еклектронски пат и пријавува до епидемилошката...

Курти: Ќе се почитуваат законите, партискиот список нема да се менува

0
Еден ден откако изборната комисија утврди дека 47 номинирани кандидати, нема да можат да учествуваат на изборите на 14-ти февруари, лидерот на Самоопределување...