таг: Усвојувањето

Фон дер Лајен: Со ревизијата на буџетската рамка обезбедивме финансиска основа...

0
Со усвојувањето на ревизијата на Повеќегодишната финансиска рамка, ЕУ не само што обезбеди 50 милијарди евра за поддршка на Украина, туку и солидна...

Денес ќе заседава Советот за општи работи на ЕУ, меѓу темите...

0
Усвојувањето на заклучоците за проширувањето и процесот на стабилизација и асоцијација, за евалуација на годишниот дијалог за владеење на правото и за менаџирањето...

Џафери: Лично ќе се заложам за што поскоро усвојување на одлуки...

0
Усвојувањето на „Декларацијата за осуда на воените напади кои го загрозуваат територијалниот интегритет и суверенитет на Украина“ на 3 март во...