таг: упадна

Полицијата врши претрес во хрватското министерство за култура

0
По наредба на европското јавно обвинителство (ЕППО), полицијата упадна во Министерството...

Шаманот од Капитол разочаран е од Трамп и подготвен да сведочи...

0
Демонстрантот кој упадна во американскиот Капитол, познат како „шаманот од Кјуанон“, вели дека Доналд Трамп го „издал“ зошто не го помилувал и е...