таг: УНЕСКО

УНЕСКО: Може да се случи „генерациска катастрофа“ ако се затворат училиштата...

0
УНЕСКО предупреди денеска дека во светот 20 отсто повеќе ученици во 2020 година не ги стекнале основните вештини за читање, кои се очекувани...