таг: уморт

Притиснете ја „магичната“ Лао Гонг точка и ќе се ослободите од...

0
Доколку чувствувате дека уморт и стресот ви се акумулирале, обидете се со акупресурната терапија на точката наречена Лао Гонг. Тоа е „магична“ точка...