таг: ултранационалистичка

Романскиот екстремно десничарски лидер полага право на украинските региони и Молдавија

0
Руската ултранационалистичка рамка на концептот на рускиот свет (Руски Мир) се чини дека доби на сила меѓу националистичките европски фракции како што се...