таг: убедено

Денеска е Меѓународен ден на човековата солидарност: Што е тоа?

0
Генералното собрание на ОН, убедено дека промоцијата на културата на солидарност и духот на споделување е важна за борба против сиромаштијата, со резолуцијата 60/209 во...