fbpx

таг: „Убав/а

Децата наследуваат интелегенција од својата мајка, еве што треба да знаете

0
Познатата поговорка „Убав/а на мама, паметен/а на тато“ и не толку вистинита, бидејќи изгледа дека интелегенцијата пред се ја наследуваме од мајката. ...