fbpx

таг: Туристичкоугостителскиот

Сметководителите утре на протести заедно со угостителите

0
Туристичко-угостителскиот сектор продолжува со протестите и по најавата на новиот шести сет на економски мерки. Тврдат дека има многу нејаснотии во условите и...

Туристичко-угостителскиот сектор утре на протест

0
Туристичко-угостителскиот сектор утре ќе протестира пред Владата се до исполнување на нивните барања. Бараат еднократна финансиска помош...