fbpx

таг: Туристичкоугостителската

Туристичко-угостителска комора: Новите рестриктивни мерки за угостителските објекти се селективни и...

0
Туристичко-угостителската комора на Македонија соопшти дека новите рестриктивни мерки кои ги усвои Владата се непрецизни и селективни поради што се...