fbpx

таг: туристичките

Евтини места за патување низ Европа

0
Туристичките интернет-страници ги издвојуваат Романија, Бугарија, Португалија и Чешка како земји за кои нема да мора да потрошите премногу, па се издвојуваат неколку...

Од понеделник секој ден протест пред владата

0
Од понеделник угостителите, туристичките работници, сметководителите, танцовите училишта и останатите дејности ќе протестираат пред Владата. Нивните досегашни...

Туристичките работници бараат нова финансиска помош

0
Претставниците на туристичките агенции испратија нови барања до Владата. Стравуваат за иднината на своите бизниси. Без итна...