fbpx

таг: туризам

Франција ги олеснува мерките за влез и излез во пресрет на...

0
Францускиот државен секретар за туризам Жан-Батист Лемоан, истакна дека од 9 јуни ќе биде можно патувањето надвор од Европа во мнозинството земји од...

Србија подготви сертификати за дигитална вакцинација

0
Министерката за трговија, туризам и телекомуникации, Татјана Матиќ, вели дека Србија веќе подготвила дигитални сертификати за вакцинација,...

Србија подготви дигитални сертификати за вакцинација

0
Министерката за трговија, туризам и телекомуникации, Татјана Матиќ, вели дека Србија веќе подготвила дигитални сертификати за вакцинација, кои ќе овозможат полесно движење и...