fbpx

таг: турбулентниот

Само што го испративме Меркур, ни пристигна ретрограден Сатурн да ни...

0
Ако мислите дека турбулентниот период заврши, се лажете Сатурн, планетата на ограничувањата, се движи ретроградно на 4 јуни и носи значителни...