fbpx

таг: трчањето

Со 12 минути напорно вежбање, до одлични резултати

0
Иако и трчањето и долгите тренинзи во вежбалница се одлични поради повеќе причини, и суперкусите ИТИ (интензивни тренинзи со интервали) дефинитивно може да...