fbpx

таг: Трудниците

Трудниците да вакцинираат и вратат на работа, Комисијата бара да се...

0
Трудниците да се вакцинираат за заштита од коронавирусот и да се вратат на работа. Ова е најновата препорака на Комисијата за заразни болести....