fbpx

таг: трудам

ФОТО: Некогаш најубавата жена на светот тешко се справува со стареењето,...

0
„Толку многу се трудам да бидам благодарна и позитивна и да гледам напред, но некои денови едноставно се такви што болат“, напишала...