fbpx

таг: трски

ВИДЕО: Монсунски дождови ги извадија телата на површина, Ганг преполна со...

0
Делумно скриени од долгите трски, мноштво тела прекриени со крпи тивко плутаат по светата река Ганг, како потсетник за тоа како жестокиот бран...