таг: трошење

Ако веќе го вклучувате, оставете го клима уредот запален – ќе...

0
Претераното трошење на електрична енергија не само што чини повеќе, туку исто така го зголемува загадувањето и испуштањето на фосилни горива, што придонесува...

Фити: Благо зголемување на даноците за да се спречи финансиска нестабилност

0
Владата да намали со трошење, сега не е време за купување на автомобили, мебел и останати непродуктивни...