fbpx

таг: тродневен

Онлaјн настанот #ВозможноЕ повикува да се направи чекор напред за амбициозна...

0
#ВозможноЕ е тродневен онлајн настан, кој е во организација на Програмата за развој на Обединетите Нации (UNDP), Министерството за животна средина и...