fbpx

таг: „Трипeдвајзер“

НЕВЕРОЈАТНА УБАВИНА: „Трипeдвајзер“ ги смести Плитвичките Езера во топ-атракции

0
Американскиот туристички портал „Трипeдвајзер“ го награди Националниот парк Плитвички Езера во Хрватска, сместувајќи го, преку избор на читателите, во категоријата топ-атракции. Врз...