таг: Трипати

Истражување: Вакцинираните имаат 60% помала веројатност да заболат од ковид-19

0
Целосно вакцинираните лица во Англија имаат трипати помала веројатност да бидат позитивни на ковид-19 отколку невакцинираните, наведува најновото британско истражување, објавено денеска. ...

Трипати повисок данок ќе има за станови во кои не живее...

0
Трипати поголема стапка на данок на имот нема да се пресметува на недвижностите кои сопственикот не ги користи туку само...