fbpx

таг: трикови

Го оставате полначот во штекерот откако ќе го наполните мобилниот телефон?...

0
Со овие неколку трикови можете да ја зачувате батеријата на вашиот мобилен телефон. Мобилните телефони станаа потреба, не можеме да замислиме ниту...

Ефект кој ќе ве воодушеви, ставете ловоров лист во машината за...

0
Се почесто старите трикови кои ги користеле мајките и бабите за чистење се враќаат во употреба и денеска. Претходно заборавени, сега стануваат...