fbpx

таг: Трговската

Трговијата меѓу ЕУ и Велика Британија опадната за една четвртина после...

0
Трговската размена меѓу ЕУ и Велика Британија опаднала за скоро една четвртина во првите три месеци по...

За една четвртина падната трговската размена меѓу ЕУ и Велика Британија

0
Трговската размена меѓу Европската унија и Велика Британија падна за речиси една четвртина во првите три месеци по Брегзит, покажуваат податоци на британскиот...