fbpx

таг: транс

Ова се задолжителни намирници за да имате здрав црн дроб

0
Додека алкохолот, транс мастите и шекерот имаат негативен ефект врз црниот дроб, некои намирници го „чистат“ и штитат овој орган. Тоа се...