fbpx

таг: Трансплантацијата

Извршена трансплантација на срце кај 53-годишен пациент со тешка срцева аномалија

0
Неколку часа траеше трансплантацијата на срце кај 53 годишниот пациент, кој имаше тешка срцева аномалија. Тој сега влегува во период во кој го...

Секоја чест: Ова се имињата на докторите-херои кои извршија трансплантација на...

0
Трансплантацијата на срце се изврши на Клиниката за кардиохирургија.Тимот го предводеше директорот на државната кардиохирургија проф.др Сашко Јовев, академик д-р Жан Митрев, д-р...

Ова се имињата на докоторите-херои кои извршија трансплантација на срце

0
Трансплантацијата на срце се изврши на Клиниката за кардиохирургија.Тимот го предводеше директорот на државната кардиохирургија проф.др Сашко Јовев, академик д-р Жан Митрев, д-р...