fbpx

таг: Трагачите

Колку БИТКОИНИ има И КОГА ЌЕ БИДЕ ИСКОПАН ПОСЛЕДНИОТ

0
Трагачите на криптовалути досега имаат „минирано“ 90 отсто од достапните биткоини или 18,89 милиони од можни 21 милион. Првиот биткоин е „ископан“...