fbpx

таг: „Тојота

„Тојота“ планира нови високотехнолошки сончеви батерии за своите автомобили

0
Јапонскиот автомобислки концерн „Тојота моторс“ има намера во своите автомобили да почне да користи високотехнолошки сончеви батерии и системи засновани на нив. Како...

„Тојота“ со нови сончеви батерии за своите автомобили

0
Јапонскиот концерн „Тојота мотор“ има намера да почне да користи високотехнолошки сончеви батерии и системи засновани на нив во нивните автомобили. Како што...