fbpx

таг: торти

Еве како се создала традицијата за дување свеќи на роденден! Сè...

0
Денес, роденденските торти се задолжителни на повеќето роденденски прослави, а дувањето свеќички е убав обичај на кој славениците се радуваат, особено децата. Денес,...