fbpx

таг: тмурен

Имаат 8 прекрасни карактеристики: Какви се луѓето родени во ноември?

0
Ноември важи за студен и тмурен месец, но сепак, луѓето родени во него не поседуваат баш такви карактеристики. Односно, може да се...